Lejeperioden på ugebasis starter lørdagen før lejede uge kl. 16.00 og afsluttes den efterfølgende lørdag kl. 12.00. For lavsæson weekendleje gælder det at lejeperioden starter fredag kl. 17.00 og slutter søndag kl. 15.00. Andre lejeperioder aftales ved indgåelse af lejeperioden.

Sommerhuset er beregnet til 4 personer med hensyn til både sovepladser og badefaciliteter. Sommerhuset må derfor ikke benyttes til daglig brug af mere end 4 personer. Det betyder naturligvis ikke at i ikke må have gæster og dermed være flere - men det må kun være i kortere tidsrum. Der må ikke overnatte og bade mere end 4 personer i sommerhuset.

Lejen er excl. forbrug af såvel vand og el samt andre forbrugsvarer. Det betyder at el skal aflæses af lejer både ved start og slut af lejeperioden. Dette kan give en efterregning som betales når nøgler afleveres - alternativt kan beløbet indbetales efterfølgende på vores konto.

Halvdelen af lejen skal indbetales på vores konto når du reserverer sommerhuset. Lejeperioden betragtes først som bekræftet når beløbet kan ses på vores konto. Den anden halvdel betales umiddelbart inden eller når i ankommer til sommerhuset.

Ved afbestilling af en reserveret periode forbeholder vi os retten til at modregne hele eller dele af det forudbetalte beløb - alt efter under hvilke omstændigheder vi kan genudleje sommerhuset. Der vil dog altid blive modregnet et administrationsbeløb på kr. 200,00.

Slutrengøring skal foretages af lejeren inden sommerhuset forlades. Dette omfatter bl.a. fejning og støvsugning og efterfølgende vask af alle gulve. Detaljer for rengøring vil være at finde i sommerhuset. Såfremt det ønskes kan slutrengøring bestilles udført af udlejer (for en merpris). Dette skal i så fald meddeles ved bestilling af sommerhuset. Det er altid lejers ansvar at sommerhuset er ryddeligt, herunder rengøring af ovn samt opvask. Dette gælder også når der er bestilt slutrengøring.
Bemærk at linned skal medbringes af lejer hvorfor dette selvsagt skal aftages ved lejens ophør.

Vi vil sørge for at vi på et tidspunkt i jeres lejeperiode lige kommer ned og hilser på jer. I den forbindelse kan det ske at vi ønsker at kunne slå græs eller evt. lave en mindre reparation på huset selvom i har huset til rådighed. Vi håber på jeres forståelse for at græsslåning og eventuelle reparationer ikke altid kan nå at blive udført imellem lejeperioderne.