Her i august 2004 er vi lige gået i gang med at få etableret et udhus til vores sommerhus. Vi har besluttet os for at det skal ligne huset så meget som muligt. Derfor ønsker vi bl.a. at det skal være med samme tag og bræddevægge. Her er vi lige blevet færdige med fundamentet. Så godt som hele udhuset har vi lavet selv, dog med tegninger fra Esben Beck som også har bygget sommerhuset.

Vi besluttede os til at få Esben Beck til at lave skelettet til udhuset for os. Både fordi vores færdigeheder ikke helt er til beregninger af spærstørrelser etc. men også fordi vi næsten ikke selv kunne gøre det for den pris han tilbød. Her ultimo oktober 2004 blev skelettet så sat op - på en time !!

Her i november 2004 er vi begyndt at beklæde udhuset med - først - inderbrædder. Vi har vindpap under brædderne så huset senere kan isoleres.

Udhuset blev færdigt - dog ikke inden julen 2004. Det blev inder-isoleret og klargjort til at udemøblerne kunne komme ind for vinteren. Det er blevet meget flot. Det ligner meget selve sommerhuset.