Rosenvej 88

Vi hedder Morten og Carsten og vi er to kammerater, der blev enige om at vi gerne ville investere lidt i vores barndoms-ø - Samsø. Vi er begge både født og opvokset på Samsø, men vi flyttede fra øen efter skoletiden.

Morten var i et par år ved landbruget, men besluttede sig i stedet for at læse økonomi. Via handelseksamen i Skanderborg og HA i Århus er Morten i dag cand. merc. i regnskab og finansiering. Morten arbejder i dag i København.

Carsten tog også handelseksamen i Skanderborg (nogle år tidligere end Morten) og fik herefter job i det der dengang hed Bikuben (i dag Danske Bank) - første år på Samsø og 2. år i Risskov ved Århus. Det var nu ikke lige Carsten, hvorfor han sadlede om og tog en IT uddannelse. I dag arbejder Carsten i Århus.

For os begge gælder det at vores forældre stadig bor på Samsø, hvilket også gør at vi ikke har brug for at benytte sommerhuset når vi er på Samsø. Det er derfor at vi har valgt at leje det ud.

Anemonevej 71

Jeg hedder Merete og jeg har ejet sommerhuset Anemonevej 71 siden børnene var små. De er flyttet hjemmefra for år tilbage, og så bliver sommmerhuset ikke længere brugt så meget. Jeg bruger det mest i foråret, så det meste af sommeren har det enten stået tomt eller det er blevet udlånt til venner og bekendte. Det er derfor, at jeg ønsker at leje det ud nu.

Jeg har ingen e-mail adresse, så udlejning og kontakt sker igennem Carsten og Morten.