Sommerhuset er udstyret med alt hvad man kan tænke sig at få brug for i sin ferie både til hygge og til nødvendigheder. Der er f.eks. både brændeovn og vaskemaskine. I køkkenet er der også alt fra brødrister over kaffemaskine til blender og microovn. Der er service og bestik nok til 6-10 personer, så det er muligt at have spisende gæster.

I stuen er der både TV m/parabol, DVD og CD/radio-afspiller. Der er nogle få DVD film og cd musik, men det opfordres man nu selv til at medbringe. Det er jo ikke sikkert at de få film/cd'er falder i smag.

Her i 2014 har vi fået internet i sommerhuset - leveret af Samsøs egen-etablerede trådløse internet - Samsø Bredbånd. Det er en 20 Mbit linie hvor der er rigelig hastighed til at flere kan benytte internet samtidig. Hvis man selv har f.eks. en Apple TV box kan man også sagtens se film over internet med den hastighed. Kodeordet til internet udleves i den velkomst-mail der udsendes lige inden jeres ferie.

Til udendørs brug er der fodbold, vikingespil, petanque mv. Der er også diverse spil til når vejret er til indendørs aktiviteter.

Sommerhuset har to terrasser, en på forsiden af huset ved køkkenet og hovedterrassen som selvsagt vender mod havet. Der er rigeligt med udemøbler - alle af det flotteste teaktræ. I udhuset står endvidere en dejlig grill, som bliver flittigt benyttet.

Både for-terrasse og hovedterrassen er ret ugenert. Man kan altså sagtens nyde sin morgenmad i solen på den øst-vendte terrasse og så flytte sig om på hovedterrassen når solen når derom - hvilket vil sige til middag i sommersæsonen.