Når du har læst denne side, så se mange flere billeder fra sommerhusets historie her.
Sommerhuset er et arkitekttegnet fritidshus bygget af en lokal virksomhed - Samsø Fritidshuse. Arkitekten og ejeren af Samsø Fritidshuse hedder Esben Beck. Esben kommer oprindelig fra Samsø, men er i dag bosidende i Ebeltoft på Djursland.
Huset er et såkaldt Type 96 hus, hvilket vil sige at det som standard er 96m2 incl. træterasse. Vi har dog valgt, at udskifte træterassen med en noget større terasse i herregårdssten.

Vi er her i medio september 2003. Der er lige præcis sat markeringspæle op på grunden. Billedet er taget mod vest. De vilde gyvler midt på grunden vil blive tyndet kraftigt ud. De er nu også pænest når de står med gule blomster.

Det er nu primo oktober 2003, og fundamentet er lige blevet færdigt. Det skal nu stå ca. 14 dage og tørre inden man kan bygge videre på huset.

Vi har valgt selv at ville male huset (delvis medbyg) og det bliver gjort inden huset samles helt. Her ser vi nogle af de delvist samlede stykker som skulle blive til vores sommerhus.

Her ca. en uge efter at vi malede vores sommerhus ser det således ud. Vi er her i medio oktober 2003 så der er ikke gået længe fra de startede - kun ca. en måned.

Vi er nu nået ind midt i marts 2004, og her står huset færdigt fra bygmester af. Han har sluttet af med at grave af hvor der skal være terrasse i herregårdssten. Det kan ses på billedet som det område hvor husmuren ikke er pudset af.

Påsken 2004 har vi haft travlt. Vi har fået fræset og planeret grunden og sået græs over det hele. Vi har også fået lavet terrasse i herregårdssten - både den store foran huset og en mindre på køkkensiden.

...og sådan ser det hele ud i dag (2005).

Læs også historien om vores udhus som vi selv valgte at bygge - næsten fra grunden af.