Når du har læst denne side, så se billeder fra byggeriet her.
Du kan også se hvordan huset er blevet malet gennem årene.
På vores facebook side kan du se et par videoer fra sommerhuset. Sommerhuset, der er bygget i 2003/2004, er et 6 personers hus med 3 selvstændige soveværelser med hver 2 sovepladser. Der er brusebadeværelse, hvor der også er en vaskemaskine. Det hele kan ses af denne plantegning (klik på tegningen for at se den i fuld størrelse).

Stuen er traditionelt indrettet med en stor sofa, et par stole og en stor lænestol. Der er både tv (m/parabol) og dvd i stuen, som også er indrettet med en dejlig brændeovn. Sommerhuset er helårsisoleret med 200mm isolering i både gulv, vægge og loft/tag, så der bør ikke blive brug for el-radiatorene i huset i sommersæsonen. Brændeovnen bør dog bruges - om ikke andet, så for hyggens skyld.

Køkkenet er åbent mod stuen og indeholder alt hvad der skal være i et køkken af både potter og pander samt el-hjælpemidler. Der er også både opvaskemaskine og glaskeramisk komfur.

I forlængelse af køkkenet er der spiseplads med plads til 6 personer. Fra begge sider af bordet er der god udsigt, idet man kan se havet fra alle pladserne.

Der er to forholdsvis store værelser samt et mindre børneværelse. I alle værelserne er der to senge og der er også skabe til tøj mv. Her ser vi ind i et af de store værelser.

Over det lille værelse er hemsen. Den er forholdvis stor og har rigeligt plads til to lidt større børn, men den bør ikke benyttes til børn under 6-7 år.